Get ready or not?

13:52,2 Comments

Image result for sunglasses tumblr
Janganlah kau bermuka-muka. Nanti aku sedut dengan vakum baru tahu. XD
Assalmualaikum dan hai semua.
Aku stop daripada share cerita dekat kmj. kui kui. Tinggal beberapa hari lagi cuti nak habis. Aku masih belum ready nak masuk sem 2. 2 minggu je bersama kelas tercinta. Lepas ni ikut pointer masing-masing. Tapi aku masih tak puas hati dengan ketua kelas aku. Dia pernah bagitahu dekat ws, bila result dah keluar nanti bila nak create group ikut pointer. Maksudnya yang pointer yang bagus dengan rakan yang pointer bagus. Aku bantah ya. Macam mana nak berjaya kalau pemikiran anda masih begitu? Bukankah anda sudah dikurniakan akal yang bijak? Gunakanlah dengan bijak ya. Kalau ikutkan aku, nak lucutkan jawatan dia tu. keh keh maaf saya tak ada hak. tapi silalah letak jawatan kau ya ketua. -_- Maksud kau yang tak berapa cerdik dengan tak berapa cerdik, yang pandai dengan pandai. Hmm kalau macam tu satu kelas tak berkembang. Tahu, kau memang pandai tapi kena ingat tak semua apa yang kita buat tu betul. Dulu, kau yang cakap kelas kitaorang ni berpuak. Aku tak rasa berpuak pun. Bila mulut kau cakap macam tu, ada kawan sekelas aku lain terasa dengan kata-kata kau dan mula menyalahkan group study week aku sebab tuduh berpuak. Aku dengan kawan sekelas lain okay je. Kau tu je yang aku nampak berpuak. Study dengan kelas lain je, bila kawan kelas sendiri minta pertolongan kau untuk study sama-sama, kau bagi alasan nak study sendiri sebab nanti takut terganggu dengan jadual study kau. Aku tengok kau study dengan kawan-kawan lain tanpa alasan. ish ish. Harap berubahlah wahai ketua :) kami melantik anda untuk menjadi seorang yang adil.

-Maaf kawan sekelas aku sebab aku tak bagi link blog aku dekat korang. Hmm korang bahaya. hahaha

2 comments: