exam semakin hampir

17:36 Maisarah Mimo 0 Comments

Tumblr
kan seronok buat exam suasana tepi pantai macam dalam gambar tu. ahahks
Hai uolls. Terasa lama tak update blog dan banyak taik cicak dekat blog ni. hahahahah. *cuci dengan sabun* sebenarnya blog ni masih bersih dan suci murni :p takut woi, exam dah nak dekat. takut bangettt >.< doakan saya :) lagipun cikgu bm suruh buat karangan kalau aku kaya. wuishh. hahak . apa aku akan buat kalau aku kaya? buat rumah dekat tengah laut. hahaha. tengh memikirkannya nak letak idea apa nih. tahu tak , tak tahu pun. Tadi sepatutnya ada bengkel jawab sej tapi dibatalkan. bagaimanakah perasaan kitaorg masa tu ? agak mengamuk. hahaha tak delah. kalau bagitahu awal-awal takpe jugk. dah siap duduk atas kerusi dengan semangatnya. ehwahh semangat lah sangat. tiba-tiba cikgu kata cancelled. anda semua boleh bersurai. kalau nak datang, sila datang esok. Saya tak nak datang. kehkeh. penat tahu. haih sabo jela. okaylah baaai :>

0 comments: