Jumpa 1hari 1kampus 2010

00:15 Maisarah Mimo 0 Comments

Untitled
Hai. Siapa tak tidur ? Kita jadi burung hantu. hehe. Tetiba pulak nak update tengah malam ni. Terus tak mengantuk bila dapat jumpa salah sorang abang fasi punya blog. tak sabar tahu nak cerita.Dia cerita pasal program 1 hari 1 kampus. Dah lama meninggalkan sekolah rendah. program tu ada masa mai darjah 6. Dah lama tuh, tetiba jumpa balik. :D :D tapi tak jumpa pun akak fasi yang kumpulan dengan aku. Dah lupalah namanya. :( yang aku ingat abang wan zuhairi. hahah itu je yang aku ingat. Dasyat bebenor. teringat abang wan tu sebab ramai akak/abang fasi cakap dia kecik cili padi. -..- sampai sekarang ingat. paling lawak, semua gambar tak boleh bla time sekolah rendah. tapi aku takde sebab kumpulan lain. dapat tengok kumpulan pun jadilah. sebenarnya tak ingat pun nama abang yang aku tengok dekat blog dia ni. heheh. gambarnya mai amik satu. hehe

mesti lawak kalau aiman, khairul,elisa tahuuuu. hahah

kalau nak tahu lagi, silalah ke SINI

bai :*

0 comments:

Cuti seminggu

22:57 Maisarah Mimo 0 Comments

  ★ ♥ ❋ ✿ G I R L Y I E E ✿ ❋ ♥ ★

Hai pembaca setia.
Alhamdulilah, baru je makan. huhu makan sambal udang. sedap tau! Nak ? 2 seringgit :p Eh, haritu cikgu sejarah ada cakap, masa cuti seminggu ni boleh tengok result dekat saps. Bila buka, dah nak habis cuti ni. satu apa pun takdak. :ooo lagi lah takut :3 Paling tak suka cikgu sebut markah kita depan kelas. yang kedua, susun yang paling rendah ke paling atas. auu bencinya T.T mai kalau makan makanan pedas, habis air mata menitis. hahaha. Bayangkan tengah makan dekat kedai, makanan tu pedas, mai menangis, dan semua pandang pelik. buat drama katanya. hahaha. berhenti daripada bayangkan XD kerja sekolah memang belambak tapi dah siap. Yeay! rajin . sekarang tengah tengok cerita kifarah (duit). Kisahnya dia amik duit dekat masjid. bila dia guna duit tu, duit tu ada balik dekat dia. Dia nak isi minyak rm50, dah isi semua tu, lepastu minyak dia habis. duit tu timbul balik. okay bai nak sambung tengok. eh nanti nanti, sapa ada insta, nanti follow lah mai ig ; maisarahmusa . nanti mai follow balik. hehe sekarang ni kan musim panas, banyakkan minum air kosong ;)

0 comments:

Cuti

18:13 Maisarah Mimo 2 Comments

<3 | via Facebook
musim spring eh sekarang ni? woahh bestnya
Hai. Eh mesti banyak bunga kan ? mestilah. hahah Yeay yeah! esok dah start cuti. seronoknya siapa yang balik kampung jauh-jauh tu. kampung kita dekat sini je. hahah boleh pulak kawan aku tanya, kampung aku tu rumah batu eh? -..- macam kelakar je soalannya.seronok pulak dengar lagu comeback home. Oh apakah ? Weee :D semalam result dah keluar. tahniah dekat kawan kakak aku yang yang dapat straight A's . sepupu kawan aku yang dapat 10A+. waah pandainya :D okay sebenarnya aku lapar. Kalau lapar pergilah makan. heheh

Fooooood <3 <3
Nak semua boleh ? haha, tengok gambar je la. tata~

Friday


2 comments:

K e p u t u s a n

10:34 Maisarah Mimo 0 Comments

never

hai.
selamat pagi !
Sapa belum mandi,angkat tangan? kita geng XD
Takut ah result keluar. math dah dapat. aku careless nyaaa. :( tulah. hehe. tak tahulah subjek lain macam mana. lagi-lagi... btw, esok result spm keluarkan? Goodluck kepada batch 96, ek ?ah betul lah tu 96. :D aku tak reti ah macam mana nak buat persamaan kimia. sakit kepala memikirkannya. wahaha. ohhh help me :p Alhamdulilah, budak yang lemas dekat puncak alam tu dah jumpa. terapung~ kesian mak dia. lama jugak bomba mencari. oklah babai

0 comments:

Yeay

21:22 Maisarah Mimo 0 Comments

Bom | via Tumblr
amik kau, sekali terbakar kepala, hahaha
Hai pembaca setia ;)
Senyumlah sikit. Baru nampak comel gitu. Hehe. Yeay ! Rasa bebas baru je habis exam. Masih belum lagi bebas sebab kerja sejarah masih belum buat. Geram dengan bio, hehe tak study, lepastu lupa buat graf cuma buat paksi-x dengan y. haha tinggal macam tu je. memang bagus :( Doakan untuk MH370 :') dah hari ke tujuh.
 black and white

0 comments: