After a long time

"May Allah bless of you people."
Assalamualaikum.
Lama sangat dah ni aku tak tulis blog. Sem lepas langsung aku tak pandang blog aku ni. Kalau buat entry pun banyak draft je. Last published pun masa aku bagitahu aku dah masuk sem 3. HAHAHAH macam 6 bulan bersara daripada blog. Ada je cerita but I make it as privacy lah. hihi. Biar i sorg je baca cerita ngarut-ngarut tu. Aku tak tahulah kalau ada still cari blog aku nak baca ke. Lagipun sekarang dah tak ramai ada blog macam zaman aku kecil-kecil dulu. Masa zaman hangat blog ni start aku darjah 6 sampailah aku form 5. Masuk matriks aku dah slow sikit dengan blog. Then sambung degree lagilah gitu gitu je aku.

Now, followers aku mostly sebaya aku or tua or muda 2, 3 tahun gitu. Mestilah dorg pun macam aku juga busy dengan life memasing. Secara jujur, aku minta maaf sepanjang korang baca blog aku ni macam tak seronok or whatsoever. And I don't give a shit pun kalau korg tak suka hahaha. My blog kannn.

Alhamdulilah, aku dah 21 tahun. Tak sangka weh. Punyalah aku sedih masa nak tinggalkan jadi 19 ke 20 tu. Last teen oi. Macam appreciate sikit before turns -tyyyy. Hmm :') And now 21 sudah. Officially. Aku private kejap blog aku ni sebab nak kemaskini entry dulu. Rasa macam tak relevan aku saved as draft je. Kahkah.

Anyway, aku ada buat novel Terhenti. Suka-suka je buat ni. Aku buat pun dekat Wattpad. So kalau korang jenis rajin membaca cerita kan, why not singgahlah baca cerita aku walaupun hambar namampussss. Tapi janganlah lupa vote sekali. Support lah novel sayaaaa. hihi.

Korang bolehlah klik LINK ni kalau nak baca. Aku pun baru berjinak-jinak tulis novel. Lama dah hasrat nak publish one story tapi malasnya tu tak boleh bawa bincang. Sampai ke tahap kawan aku paksa aku tulis nove. Terus tergerak nak taip novel. HAHAHA. tu namanya support member gais. Hihihi

Feel free lah to comment ke aku baru buat. I feel happy if you enjoy reading my novel. Sangat appreciate! Aku tak tahulah still ada orang baca ke tak. wahahha. Kalau ada yang masih baca. Alhamdulilah lah. oklah salam sayang daripada saya. Oh btw aku dah masuk pun sem 4. Siut cepat betul masa berlalu.

happy i love you by Dobre Brothers Bright Fight GIF Library


Share:

2 Comments

  1. All the best for your study 😊 semoga Allah permudahkan semuanya bwat awak.. InsyaAllah, ada masa sy singgah baca novel awak ..

    ReplyDelete

Assalamualaikum :D
Berkatalah dengan penuh budi bahasa.
Terima Kasih