Officially 20

A person holding up a bunch of colorful balloons.
"It is too late?"
Yo people! Aku asyik tertangguh nak buat entry sampai dah nak habis bulan januari. Okay aku dah lama official 20. Bukan hari ini tapi pada 2 jan. Woot woot. Siapa lahir bulan januari? Cuba bersorak sikit. Aku nak tengok berapa ramai geng jan ni haaa. Terasa diri ini tua :'( Mana ada lepas ni teen. Sedih teruks *love pecah* Tadi aku leka tengok The Voice. Seronok tengok lol padahal tak tahu nak tengok apa. 

Kenapa aku tak buat entry masa 2 jan tu kan? Apabenda aku nak buatnya. Hari tu adalah hari pertama aku start exam. First day pula tu. Kecewa aku. Murungggg. hahaha. Dah biasa birthday awal ni memang semua tak akan ingat. Hanya orang betul-betul je ingat. Aku nak cakap terima kasih dengan member yang betul-betul ingat. Yela jarang orang ingat bila birthday awal sangat. :) Sangat terharu. Ohh member siap cakap boleh lah start cari pakwe. Wadehell. hahahha kau tak ada benda lain nak fikir ke. Dah dah aku penat dengan crush. Broken tahu. lol. Semua dah boleh berambus. hahaha

Lek ahh masih muda lagi. *tunjuk gigi arnab* Yang penting aku nak aim dekan sem depan dan seterusnya. Doakan i guys muahhh. Bestarian always in ma heart. Walaupun kenal masa form 4 dengan form 5. Bond kita tak pernah memisahkan. I wish I can meet all of you <3 

Share:

10 Comments

  1. Happy bornday January girl! ^^ sorry for the late wish :D

    ReplyDelete
  2. happy birthday walaupun already late ==' anis pun selalu jugak sibuk exam time birthday tambah2 waktu sekolah dulu, peperiksaan akhir tahun also final exam waktu kat uni

    ReplyDelete
  3. Happy birthday! May you have a blast one, I will be turning 20 too in October later this year :)

    ReplyDelete
  4. @Syfka Aina Perghhh baby oct. Dak dak junior ni hahah. Thank youuuu :*

    ReplyDelete
  5. happy belated birthday! may Allah bless you always :)

    ReplyDelete
  6. wah best lah, birthday selepas happy new year. Happy belated haha

    ReplyDelete

Assalamualaikum :D
Berkatalah dengan penuh budi bahasa.
Terima Kasih