Insha Allah

01:38,2 Comments

Hi guys! Aku rasa rajin nak menaip pagi-pagi buta ni. Alhamdulilah, barang aku dah packing cuma ada sikit-sikit lagi yang tinggal. Okay, setiap hari kau akan kena lalui apa-apa sahaja cabaran. Itulah kehidupan. Hari ni aku last duduk palam aka puncak alam. Lepasni dah ke johor. Penuh barang aku wehhh. Dah macam nak pindah rumah aku tengok. Huhuhu.

Macam mana nak jiwa kental niiii. Belum lagi start dah rasa hiba. Tipulah kalau tak rasa apa-apa. Yela, lama duduk dengan family then kau kena korbankan masa sekejap untuk belajar. Aku akan rasa lagi perasaan ni untuk kali kedua. Dulu dekat matriks and now degree life :') lagi aku kena survive more and more. Terima kasih mak abah. :')

Thanks dekat ratna, bagi tips macam macam. Aku semestinya tak kan lupakan friendship goals kita berdua yang nak ke brunei before kahwin. Hahaha if dah kahwin, aku bawa laki aku sekali travel sana. Boleh rileks. Hahahahahahaha. Misi tetap misi. Insha Allah. Tpi jangan biar aku forever alone kalau kau kahwin dulu ratna. Hahahah nanti tk jadi friendship goals di situ. Lol.  Misi yang tergendala masa form 5.

You Might Also Like

2 comments:

Syfka Aina said...

All the best nanti in university! UTHM is just 40 minutes drive from my home hehe 'v'

Salam singgah :)

https://messarah.blogspot.my/2017/09/rose-face-serum-zeeta-berasaskan-rose.html