Ask

22:41,0 Comments

Image result for piano tumblr
"Everyday is a second chance."
 Hi and good evening.
Aku malas nak sambung part 2 untuk entry sebelum ni. Aku buat entry lain. Ask? Apa kalian faham tentang ask? Tanyalah kan. Tanyalah puas-puas. Saya disini sentiasa menjawab pertanyaan anda. *Mata dekat atas* . Hati tengah tisu sekarang gara-gara dengan lagu titanic versi piano. Haaa mulalah hujan turun. Back to the topic guys...

Dulu zaman aku berblog pada tahun 2013, masa tu aku form 3. Dasar tak sedar diri nak PMR. The best thins was PMR last untuk batch aku. Kahkah. Alhamdulilah result dapat membanggakan mak abah. LOL. Serious weh, aku nak exam besar sibuk nak berblog sebab nak join contest, giveaway semua tu. Damn, tetiba rindu zaman sekolah menengah. Masa zaman tulah, aku baru guna ask.fm untuk korang bertanya pada aku secara anonymous. Dapat sambutan hangat jugalah walaupun ada yang tanya benda mengarut. Aku tak tahu lah siapa tanya aku, "siapa siapa lapar kita semua jodoh.". Maaflah anon, aku kenyang. Kita tak ada jodoh. Boleh try orang lain. Hahaha.

Pengalaman orang tanya benda-benda jahat tak adalah. Ask.fm aku tu dah berhabuk teruk. Dulu rajinlah buka sebab nak tengok siapa tanya soalan. Ada yang baik hati bagi aku sticker gift sempena birthday aku. Thanks siapa yang bagi tu. Orang yang bagi pun aku tak kenal sebab anon. Rindulah moment tu sebab semua pakai ask.fm tu. Lagi-lagi blogger macam aku. LOL. Hampir lupa, ada kawan dalam ask.fm siap bagi sketchtoy. Dalam tu tulis HB to me! Terharu gilaaaaaaaaaaaaaa. Jasmin bagi. Sobs sobs. Sekarang ni aku tak tahu apa khabar dorang semua. Lagi entah apa-apa, aku tak boleh nak tahu siapa followers dekat ask.fm aku. Katanya biar anon. Maaf kalian tak dapat followback ;')

Nak buang ask.fm, sayang duhhh tapi bila fikir balik ada kenangan. LOL ask.fm tu still ada juga orang lain aktif. Then, aku tukar ke sayat.me. Hahaha lagi hambar duh. Hambar sehambar yang mungkin. Hmm biar lah hambar pun. Berhijrah kan. kuikui.

Oh ni ask.fm aku : https://ask.fm/Maisarah8991

Tak ada benda pun kalau korang buka. Haha


You Might Also Like

0 comments: