Blog

History of my blogs.

11:33,0 Comments

Image result for history tumblr
"Jadilah pelayar yang dahagakan air"
 Hi readers. Aku suka quote tu. Bukan rekaan aku tapi tu lah cikgu bm aku selalu sebut. Cikgu Liza, I really miss you so much :'). Almost 3 years duh aku dah tinggalkan sekolah. Ni nak buat drama nangis ni. Huaaaa. Okay tu bukanlah menjadi tujuan utama aku nak cakap pasal sekolah. Tak ada k. Tetiba idea datang setelah otak berkarat nak tulis entry apa. Aku ingat lagi, aku buat blog sebab terikut kawan. Damn, pengaruh kawan sangat kuat. Tapi aku ikut mana yang baik je lah. Aku mana buat perkara jahat. Ehhh?

Aku dulu addicted dekat blog, tak tahulah kenapa. Sampai buat acc banyak-banyak. Pernah sampai lupa password. Mampu berzikir je. hahahah. Email pun belambak weh. Buat blog banyak-banyak bukannya aku tulis pun. Nak tahu sebab apa? Suka tengok blogskins. Comel punya pasallah. Tu yang buat banyak blog tu. Lagipun dulu kalau nak create blog boleh buat satu je. Jadi kena buat acc baru kalau nak buat blog baru. Sekarang ni Blogger dah terbuka minda selepas makan kismis, baru pihak sana buat satu blog mampu create new blogs. Yezzz.

Boleh dikatakan ni blog aku yang kelima punya acc. Rakus siaaa. Yang acc lain tu jadi apa? Jadi tempat habuk weh. Aku jenguk kadang-kadang and made all posted become as drafts. Sebab post aku ketika dahulu sangatlah mengarut dan entah pape. Nak gelak pun ada. Jadi aku dah tetapkan, this blog gonna be the last of my blog. Tu yang posting aku bermula dari tahun 2014. Blog ni hidup masa tahun 2012.

Kenapa Greennyworldland?
Kebetulan masa aku buat blog ni masa form 2.Otak waktu agak immature. Jadi aku bayangkan blog aku ni ala-ala kehijauan yang indah dengan warna pastel. Erk geli aku. Tapi blog tu belum jadi official lagi. Masa tu aku fokus dekat blog pertama sebab aku masih aktif dekat situ. Bila dah official tu barulah aku terlebih dekat blog ni. Hahah pilih kasih. Oh ya sambung balik. Then aku bayangkan land gitu. Aku pun letaklah greennyland tapi unavailable. Masa tu mampu mencarut berzikir sebab orang lain dah ambil. tu yang aku tambah world tu.

*****Aku rasa nak menari dengan lagu brave by Sara Bareilles. Nowadays, it's hard to hear a song like that without nudity, sex. Erk

Haaa tu jelah serba sedikit about my blog


NEXT ENTRY : FIRST IMPRESSIONS ON ME

You Might Also Like

0 comments: