Chester Bennington

Goodbye

20:59,1 Comments

Image result for gone tumblr
Rip Chester Bennington.
Hi. Mungkin semua tahu yang Chester dah tak ada. Wehhhh nak nangis. I used to listen to their song since I was a little kid. Bila dengar lagu "In the end", aku try lah search dalam google kan tapi still tak jumpa sebab aku tak berapa tangkap liriknya. Cuma tahu humming lagu tu je, then terjumpa. Seronok kau! Pagi-pagi tengok TL, baca berita sedih. Murung aku. Mana tak sedih, aku peminat fanatik kumpulan Linkin Park.

Artikel tentang kematiannya megatakan dia ni mengalami tekanan sampai bunuh diri. Cakap pasal bunuh diri. Masa dekat kolej, group bi aku buat survey about commiting suicide among student. Berdasarkan data yang kitaorang dapat tu majority berkaitan dengan stres, masalah keluarga sehingga menyebabkan dorang ada suicidal thoughts. Please kalau korang stres apa sekali pun, janganlah fikir bunuh diri tu jalan terbaik. Lagi-lagi kita yang Muslim ni.

Dahlah harini birthday kawan aku, kau tahu macam mana perasaan bercampur-baur tu. Hmm. happy campur tak happy. Sangatlah terseksa. LOL

You Might Also Like