First impression

13:07,2 Comments

Image result for impression tumblr

"Don't judge a book by its cover."

Hello, I'm back! I'm gonna share you what the first impression of people on me. Macam betul tapi macam kelakar. Kahkah. Pertama kali dorang nampak aku, "pendiam" lah paling banyak impression from people. Aku mampu berhuhuhu. Sebenarnya, kalau aku tak ada benda nak cakap, aku diam je lah. Tengok situasi. Kalau orang yang aku bergaul tu jenis shy shy cat, maka aku jadi pendiam. Terseksa jugalah jadi pendiam ni sebenarnya. Dekat rumah, aku lain dari apa yang orang expected. Macam expect the unexpected gitu. hahaha kau ingat asia's next top model? LOL. Kalau mereka berhuahua, aku pun boleh jadi paling memekak.

Next, mereka cakap aku serius. Aku mampu bertawakal pada yang Esa. Apa benda duuhhhhh. Sesungguhnya muka je serius dan dalam hati penuh dengan coklat. Hahaha. That's how my resting face guys. I cannot fake my face dengan fake smile cause it hurts me. Hahahah sakainya. Back to the topic. Mula-mula tak kenal je, tapi bila kau dah kenal. Dekat mana kita jumpa, di situ terpampang gigi aku dan keceriaan aku. Don't worry jangan takut. Even lecturer pun pernah perli, "Awak janganlah pandang saya macam nak makan orang." Hahahaha. Gila kau tak terasa. Tapi aku apa kisah. Memang muka aku begini. uyeayy.

Ketiga, semua cakap nampak baik. Sesungguhnya saya nampak baik dan innocent. Mestilah kena baik. Walaupun hakikatnya, tak. Kahkahkahkah. Lek aku okay je, orang masuk air, aku pun boleh masuk air. Chill lah semua! Okay bye. Nak sambung belajar.

Mission kena habiskan :P Tak adalah belajar apa pun. Learning foreign languages je. Chau! 

#Bye #Farvel #Zaijian #AuRevoir #Poka #adjö #adios

You Might Also Like