Blog

Blog berwajah baru.

20:52,2 Comments

Image result for pen tumblr
Bukan main lawa lagi pen ni.
Hai. Alhamdulilah hari ni aku dah tukar blog wajah baru. Simple tak? Simple kan? Siapa yang jenguk tu klik lah nuffnang aku. Mashehh. Sayang awak. hahaha geli duh. Sebenarnya, last aku tukar wajah blog masa aku form 5. Jadi blog aku pun nak berhijrah biar suci sikit. Sekali kau, blog penuh dengan warna suci. LOL. Aku sekarang ni dah jarang berblog. Aku pun tak tahu lah kenapa. Salah satu faktor aku tak ada idea. Aku masih hidup, alhamdulilah. Haha. Yang rindu aku tu apa kata pm. hahaha mashaallah. Okay abaikan. Aku sebenarnya serabut tengok blog dulu. Tu dari pandangan aku lah.

Sekarang, aku lebihkan simple je dalam blog ni. Tapi bila dah lama kau tak edit blog ni. Otak berkarat sikit sebab nak memorize code jadah semua tu.

Nanti aku buat entry khas sikit. Kehkeh. Biar ah surprise sikit.
Aku benganglah cbox aku hilang. Biadap kau! Please help me. Adehhh

You Might Also Like

2 comments:

blog simple orang suka terjah sebab ringan nak load, IQ pun suka blog2 macam ni, =) salam perkenalan dan selamat hari raya!

Nurul Rasya said...

Lawa! Simple dan lagi senang nak baca