Too much

21:28,0 Comments

Image result for magic tumblr
Not magic but a miracle.
 Hai, aku kembali lagi.
Tak lama lagi Ramadhan akan berakhir. Kubakal merindumu wahai Ramadhan. Pada bulan Ramadan ni jugalah, ramai yang pergi meninggalkan kita. Semoga mereka ditempatkan dalam kalangan orang beriman. Kadang-kadang bila baca dekat twitter, macam-macam kisah nak diceritakan. Contohnya, kes buli yang meningkat sehingga melibatkan nyawa manusia. Hmm. Moga-moga kita semua dilindungi daripada bahaya.

Oh ya, apa tema korang untuk raya kali ini? Aku dengan paksa rela pakai tema warna biru. Kiciwa ahhh tapi sebab adik aku yang nak semua sedondon. Aku ikut je lah. Raya setahun sekali. lol. Tapi kan, mood raya tu tak kesampaian tau.

Alasannya, aku tengah tunggu result PSPM II. Itu lah yang aku tengah tunggu-tunggu selama ni. Esok lah hari yang bakal tiba. Sebenarnya, result tu dah sampai ke tangan Pengarah hari ni. Aku tak tahulah apa nasib aku. Allahuuuu. Perasan bercampur-baur.

Aku harap dapat uni dekat rumah je. Senang sikit urusan. Gais, I wish you all the best matriculant! Walaupun aku tahu, tapi kena redha dan terima lah dengan hati yang terbuka.

Hampir lupa nak cakap. Finally, budak "poplat" tu dah left dari group praktikum aku. Gara-gara sentap dengan orang lain sebab cakap dia bising. gahh! mampu senyum sinis je. hahaha. Yela, mana tak kena perli. Memekak duduk counting days hari result. Mungkin dia confident dia poplat. Yahh semangat itulah yang kita nak. #Sarcasm #sangkabaik



You Might Also Like

0 comments: