Tomorrow KMJ

21:34 Maisarah Mimo 0 Comments

Image result for maple leaf tumblr
Esok hari yang mendebarkan bagi kalian.
Adik-adik sekalian,
Senior nak ucapkan selamat datang di KMJ. hehe. Siapa yang baca ni masa otw nak ke kmj, have a safe journey. Esok aku datang kmj juga. Hantar adik aku dekat kmj. Kebetulan dia pun dapat tempat sama aku. hahaha. Mak cik ni dari dulu ikut jejak aku. Hmmm. Esok kalau terserempak, kita buat-buat tak kenal. hehek. Alang-alang tu followlah insta aku. hahahahah maisarahmusa. Pergi search cepat. Asal lah aku pula excited, padahal adik aku yang nak masuk kmj. Mungkin aku rindu kmj? hahah aku tak nak bagitahu sekarang. Nanti sakit jiwa dan raga. Pastikan semua dokumen yang nak dibwa tu lengkap ya adik-adik. Check untuk last minute ni. Pastikan muka ceria. Niat yang baik.

0 comments: