Pendam

11:57 Maisarah Mimo 0 Comments

Image result for land tumblr
Clouds full of colours.
Assalamualaikum semua.
Lama betul aku tak sentuh blog ni. Kiranya ni kali pertama untuk tahuun 2k17 aku baru nak post something new. Sebenarnya, entry ni dah lama nak post, tapi aku tangguhkan. Masa nak taip tu, rasa malas lah pula. LOL. Sampai aku tak ingat aku apa benda yang pendam. Since, kelas aku dah tahu aku ni seorang blogger. Sangatlah dangerous untuk aku. Nak tahu sebab apa? Mereka minta link blog aku. Dah tentulah, aku tak bagi. Not privacy at all lerrr. Aku tak yakin kalau aku bagi dorang link blog aku, dorang akan chill gitu. Aku rasa tak. Aku tengok classmate aku ni lain macam. Nampak dari luar semua macam suci je. Dalam hati. hahahha. Dorang memang stalker habis. It's better not telling them abt blog. Tak payah lah nak tahu aku tulis apa. Tak ada kena mengena dengan hidup kalian. Lagipun aku buat blog ni untuk aku dan followers. hahahahah "followers". Aku tak bagi ada beberapa sebab. Pertama, dorang jadi stalker teruk. Contohnya, twitter. Aku ada twitter, aku post semua yang aku rasa dalam twitter, tak sangka kawan-kawan stalk and terasa dengan tweet aku. Pfft, tak ada kena mengena okay. Apatah lagi kalau aku bagi link blog. Merana wehhh. even story dekat insta pun dorang tengok. *tak sampai hati nak hide* Cepatlah nak habis matriks. Aku tak nak merana lagi.

0 comments: