Meriah

22:21,2 Comments

Keep calm and eat an ice-cream. nyum nyum.
Hi kawan-kawan.
It's freaking me out sebab tinggal 4 hari je sebelum pergi KMJ. Rasa sedih nak tinggalkan family. hahahah kugagahkan jua diriku ini untuk menuntut ilmu. Eh, aku rasa jealous pula classmate shared their mds.  Aku pun nak juga. T_T Lek lek, Mppb bakal menyusul. In Sha Allah. Nanti kalau ada masa, aku kongsikan Mppb di KMJ. Cewahh. Aku rasa excited. lol, sila kawal diri Mai. Meriah benor group KMJ ni, sampai hang phone aku. Aduhhai rasa nak baling phone je masa tu. hahaha, serius korang AKTIF TO THE MAX! Aku perhati je korang, hahaha sampai low storage. sobs sobs. Baru tinggalkan group tu untuk beberapa minit dah mencecah ratusan chat. Oh Allah! sobs sobs. Terpaksa clear data apps lain dan buang app lain. Aku tak kisah pun korang nak meriahkan group tu. hihi ada juga info tambahan yang aku perlu tahu sambil tu aku promote ig aku. hahahah ni nak belajar ke nak promote ig ni? LOL Kalau boleh meriahlah sampai habis belajar. Jangan mengkrik-krik.

Semalam aku ada baca pasal nenek jual karipap. Erk, aku pun tak tahu kenapa aku nak baca sangat. Sampai masuk dalam mimpi yang mak cik tu nak jual karipap. Tapi mimpu tu tak jelas sangat. Aku rasa menyesal pula letak nama penuh dekat bilik mana. Ada orang detected aku seorang blogger. Gara-gara entry ini. Oh tidaaaak! Tapi aku tak sedar, dia dah komen dalam blog aku rupanya. Hai kawan baru! Cakap hai kepada Nasuha dan Liyana. Sedih kan, aku cuma ada dua orang je kawan baru. hahaha. Aku tertanya-tanya, siapakah dua orang lagi akan menjadi roomate aku? Ada yang dah complete 4 orang. Bestnyaaaa. Harap dapat roomate sama kos, boleh lah kita sama-sama buat study group. Rasa nak share je dorang dapat bilik mana. Aku share je eh? boleh lah. Share bilik je, nama tak boleh. haha. Oh ya, kalau sesiapa yang dapat kmj ni nak join gp ws, bagitahu. Nanti aku suruh senior add korang. Aku bold tulisan tu maksudnya dah berapa orang yang sama bilik.
Yang latest je nih.
Blok A
T1 06/13/18/19/22/29
T2 23/21/32
Blok B
T1 15/19/23/29
T3 4/9
Blok C
T1 06/12/17/23/24/25/29
T2 06/09/11/14
T3 02/13/22/23
Blok D
T1 05/08/13/20/21/23/25/26(2)/32(2)
T2 08/11/12/16(2)
T3 06/08
Blok E
T1 08/09(2)/12/17/23/24(2)/25/26(2)/27
T2 14(2)/15
T3 03/05/12/13/24
Blok F
T1 15/17/19(2)/26/32(2)
T2 01/05(2)/14/16/17/18/19/20/23(2)/27/29/30(2)
T3 02(2)/06/09/12/15/17/21/25/28/29/30/31(4)/32(4)


Okay bye.

You Might Also Like

2 comments:

are you a kmj's student?
imma ex-KMJian. so hi =D

Aini Shah said...


Hi, I came across your blog and I enjoyed reading your amazing stories. Interested to collaborate? Email me at nurul.aini@my.zalora.com I couldn't find your email so I am leaving a comment to u. Hope to hear soon. Thanks! Ps: this is NOT a spam yah haha :)