Nervous tak terkata.

23:14,4 Comments

Image result for nervous tumblr
Kita dah berusaha.

Hey blogger.

Tengok tajuk pun dah tahu kan saat apa yang paling mendebarkan. Esok duh. Esok.Tinggal sejam je tarikh nak bertukar 3/3. Lol. Aku tak dapat bayangkan apa yang bakal berlaku. Masa tu engkau akan terfikir sedara kau yang jauh tu telefon untuk tanya result kau. Frust sungguh. Walauapapun aku berharap semua cemerlang! Positif selalu. Aku duk memikir sampai tak sedar dah pukul 11 lebih. hahhah tak de lah sepanjang masa aku fikir. Aku berfikir sambil online. Aku hilangkan nervous aku dengan tengok Egg Pudding Maker. Kelako duh. Kali kedua tu macam dia nak hancurkan je pudding maker tu. Lepas geram tu. Kalau aku, aku dah baling dah pudding maker tu. hahaha. Masa tu lah addicted dengan video masak masak. Re-ment collectables. Boleh jadi gila aku tengok dia masak permainan tu. hahah maaflah aku merapu memalam buta ni. Perasan yang tak diduga. Mari Ratna (bff), esok pakai jubah kejayaan dengan topi petak naik motor. haha. Tetiba aku excited nak pergi sekolah. Ratna tanya aku, kenapa aku excited? Takkan aku je yang excited. Aku kebulur nak jumpa kawan-kawan. hahahah. Husna, i pinjam ayat you tu. Bye semua.

You Might Also Like

4 comments:

Salam Cik,

Saya Syahmi dari http://hidup.my/ dan ingin menjemput untuk review
laman web kami. Kami sangat hargai jika Cik boleh review laman web kami.
Cik boleh hubungi saya dengan maklumat di bawah.

Terima Kasih.

Syahmi
syahmiruhaizat@gmail.com
+6011-15359165

nurul rasya said...

Good luck!

Suhaiza Suki said...

mai! result dah keluar kan? walau apa pun result mai, you still the best! :)