Naranja

13:15 Maisarah Mimo 6 Comments

I miss this show. :( Merlin
Hey blogger.
Siapa peminat cerita Merlin? kita geng. Oh no, rindunya nak tengok cerita Merlin walaupun ending dia agak hmm, Arthur mati dan Merlin kembali jadi tua. Masa tengok cerita tu, aku baru darjah 4 ke 5 entah. Cepatnya masa berlalu. :')

6 comments:

Ye ke camtu? dulu pun suka sangat tengok cite merlin ni. tapi, skrg dah tak tengok sebab sibuk ngan sekolah XD

@Tomodachi yaaa, arthur mati :( lepastu merlin terus tukar jadi tua. haha XD

tashira said... [Reply]

sy minat dgn merlin ni pun sbb my mom selalu tgk dulu so terjebak lah sama hahaha. tapi yelah kan ending tu mcm tak best je. kalau ada sambungan kan bgs.

Nabil said... [Reply]

Abil suka cerita ni! teramat suka to be exact! Teringat pulak kalau dulu2, bila dengar je ibu kata cerita merlin dah start, terus terlengguk kat depan tv :`) even though ending agak sedih, abil tetap suka. btw sis, kita geng~ hehe

@tashira eh samalah, mak kita pun join tengok Merlin. haha XD. kann best jugak kalau ada sambungan :D

@Nabil hahah wahh ya kita geng!