Lama menyepi

23:43 Maisarah Mimo 0 Comments

Snow :D



Hey blogger.
Selepas sehari result keluar, aku langsung tak sentuh blog. hikhik. Aku menyepikan diri. hahah lagipun nak update entry kena ada mood dulu barulah semangat nak cerita tu cerita ini. Masa lepas aku amik result, sempat jumpa cikgu Kartini a.k.a ibu kepada Bestarian, cikgu Azian(Bio) and cikgu Rosalinda (Chem). Lepas dah amik result tu, tak sempat jumpa classmate, aku dah balik rumah. hahaha bila Farah tanya aku dekat mana? Aku dah sampai rumah pun. Dia masih dekat sekolah. Bila diorang dah balik rumah semua tanya mana aku? Tak amik result ke? omg! Aku nampak korang, korang tak nampak aku. wowowow. Sorry korg. hahah aku tahu korang RINDU aku! Aku pun rindu korang juga ;') Tak sempat selfie kan. Takpelah, aku pun ada banyak gambar dengan korang setiap moment. Rasa rindu nak pergi sekolah. Haa, aku dengan Ratna semangat gila datang sekolah pukul 8.30 pagi. Hahah mungkin rindu. kui kui. Result aku? Alhamdulilah, aku dengan Ratna berjaya bersama-sama. Huhuhu. Aku cuba apply medic dengan architecture. hehe doakan aku dapat salah satu kos tu ya korang. Malam tadi dalam group kelas agak bisinglah and Wani cakap dia rindu aku. hahaah aku pun rindu sama kamu. hiks Okaylah bye. Good night!

0 comments: