Menarik

19:39 Maisarah Mimo 6 Comments

Belon-belon
Hey blogger.
Salam Maghrib. Ahhh ni dah sehabis edit rasanya blog aku. omg ! tapi aku tak tahu lah setiap kali nak tengok blog aku, ada keluar benda loading berputar-putar tu. Dah cuba nak buang tapi tak tahu lah mana satu kod nya. So biar je la.

Crush aku like my status. hahahhahahahahahaha nak menari jap. LOL
 Apa pendapat korg tentang blog aku ni ? haha.

Halaqah tadi best sangat. Topiknya tentang kiamat tapi tadi diorg ceramah tentang kejadian bumi. Teori big bang, dark energy, ada makhluk A.M.H (anamotically modern human) dan macam-macam lagi. Tertarik. Minggu depan topik tentang tiupan sangkakala.

6 comments:

kemasnya blog ^^ rasa aman ja ~ berbanding blog sendiri tak tahu lah nk kata apa

blog ni lawaaaaaaaaaaaa dah jgn nak ngade tkar lg pls hihi

btw :p
piwitttt tung la crush like status hihihi

@BELLA LEE hahah thank you sis <3 <3 blog sis punya comel :D

@Aqilah Azmi Hahahhaha thank you sis qilah. okay lepas ni tak tukar dah >_<

@Aqilah Azmi Heheheee.