Less than a month.

21:33 Maisarah Mimo 2 Comments

Tak lama lagi result keluar.
Hey blogger.
Cepatnya masa berlalu. Lagi tinggal kurang sebulan je keputusan spm keluar. Saat paling mendebarkan bagi calon 98. Sesiapa yang tahu, biasiswa selalunya mohon lepas dapat result atau sebelum ?. Akhirnya, aku berjaya kemas kini tumblr aku tu yang dah bertahun-tahun terbiar. Kes malas lah ni. Tak larat nak edit. Hahaha. Kebelakangan ni aku tak de mood nak layan bestarian. Nak lupakan mereka. Selamat tinggal korg. Hahahah asal emosi sangat ni? Entahlah aku sendiri pun tak tahu. Semalam aku kesian tengok adik aku demam. Jadi aku sebagai kakak yang baik mengajaknya untuk tengok cerita kartun. hahahahah.

Aku memang hantu tengok kartun larva. Aku memang dah jatuh cinta dengan dua ekor ulat belang. LOL. Ternyata adik aku tak nak, rupanya nak tengok kartun bas. Erk. Maksud aku Tayo the bus. macam tu lah lebih kurang. hahaha. Oh best jugak kartun tu. Omg maiii sedarlah awak tu dah tua masih layan kartun lagi ?

Eh kisah pulak nenek ? suka hati lah. Dah hantu kartun, layan je la. :'D :'D Tak seronoknya kena ulser beb. Aku takleh nak makan. Acah je XD Dulu masa sekolah , tak pernah lah pulak kena ulser, sekarang ni asyik kena. haha . Jemputlah ke tumblr aku; TUMBLR 
Sesiapa yang ada tumblr tu share lah ya. Okay lah nak tengok lari. Omg !!! Novemboys ada.
Jom tanya tanya nak ?
ASK ME

2 comments:

samalaa kita, sis suka jugak tengok katun larva. cute and funny. Hahaaa

@Beeha Azman hahaha wah ada geng ni ! haha