Happy New Year 2016.

01:00,2 Comments

Image result for 2016 new year tumblr

Happy New Year 2016 gaizz !
Hey blogger. 
Saya dapat magic envelope dari Mira. haha 

1. What is a weird habit you have or people have told you have?   Hmm susah nak cakap. Memang banyak benda pelik tentang mai. hahaha. Apa yang pelik eh tentang mai ? Eh jap, nak tanya diorg >_< haaa, okay walaupun dah 5 tahun sekolah menengah, masa nak pergi sekolah je mesti berdebar-debar. hahaha. Tak tahu kenapa. Bayangkanlah setahun berdebar-debar tanpa sebab. lol. Tu semua kisah 2015. sobs sobs. Lagi, mai suka bau kertas. hahahah pelik kan ? Bukan semua kertas lah. Suka bau kertas exam yang baru rezo tu kan panas dan ada bau kertas. hahahahah euuww. Tu dululah. Sekarang tak.

2. To you, what's the meaning of life?   Hidup menjadi seorang yang berguna dan bijaksana dalam semua perkara. hihi.

3. If you're sitting on a plane beside your favourite celebrity, what would you do?   Wowowowwow! Dah tentulah nak selfie dengannya.Then, berborak dengan dia. Omg !! Tak lupa juga untuk suruh dia follow kita dalam ig etc. Suruh dia follow masa tu jugk *kejam* hahahah

4. What is one of your favourite song lyrics? (Who is it by?)   Safe and Sound. Taylor Swift :)

5. Something that's constantly on your mind.  Result SPM !!! hmmmm :'( doakan semoga mai berjaya mendapat result yang flying colors gitu~

You Might Also Like

2 comments:

Laaa samalah kita! Saya ni ke sekolah pun kadang-kadang berdebar jugak tanpa sebab, macam tak betul jugak saya ni hahaha. Kannnnnnn saya pun risau pasal result spm, wish you all the best dan dapat great result ya! Thank you luangkan masa jawab soalan saya yang simple tu :D

@Nurul Fatin Amira Kann ! hahah Okay sesama :*