Azamku

20:30,4 Comments

 
The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do. 

 Hey blogger.
Akhirnya, aku jejak blog diriku ini. Kebelakangan ini, aku malas nak buka blog. Entahlah. Rasa nak delete je. hahaha. Azamku ialah nak hapuskan blog ni. Agagaga. Eh tak delah. Tetiba je idea ni datang, jadi nak tulis lah. Azamku yang banyak. Nak tahu ke ? takpelah. biarlah azamku tersimpan dalam mindaku. kih kih. Nanti lah gwe bagitahu. hakhak

Okey azamku yang baru. Takdelah baru sangat. Nak kuasai 20 bahasa. Omg ! apa duh sampai 20, hmm huhu. Pepandai lah list. haha. Lepastu nak ada violin ! nak jadi macam lindsey. :') nak ada lesen. hahahaha perlu ke cakap . Lagi nak kumpul pen warna-warni banyak-banyak. hmm banyak lagi sebenarnya tapi aku malas nak taip. bye guys. haha

You Might Also Like

4 comments:

janganlah delete blog ni :( boleh jadi kenangan nanti :)

Hee, good luck untuk azam tahun ni. Buat sikit-sikit dulu... Banyak tu 20 bahasa. hehe ^^,

@Farhana Zukrieh tak de la , mai memain je. hahah. Sayang nak delete blog ni :> :> agaga

@Khairul Nisya In sha Allah :)