Soalan dari Liyana

00:15,3 Comments

Aku macam di atas ni. hahahahah

Hey blogger.
Saya dapat soalan misteri dari LIYANA. Kehkeh *sambil layan lagu only you* Marilah kita menyelesaikan soalan misterinya. :P :P :P

do you ever watch "The Outfield Movie"? lolOh tak tahu pun tu cerita apa. Ya Allah, kunonya aku. hahaha . Cerita apa tuh ? Share lah.

list top 5 of your current favourite song Alaaa, banyak sebenarnya. Jap jap nak ingat balik.
1. Love will remember - Selena Gomez
2. Taylor Swift - Begin Again
3. Miss A- Only you
4. SNSD- Mr. Taxi
5. Duloc Song - Shrek (cuba dengar ni) hahahahahha

who is your favourite internet star?Arghhhhhh fav question ! Mestilah kekasih kacakers ; cameron dallas. >_<

what type of shoes do you like ?Wedges booties. sebab nampak cantik. meh saya belanja gambar sebab tk thu nama jenis kasut. hahahah

Image result for shoes tumblr

Image result for shoes tumblr

Image result for shoes tumblr

tell us your story behind your current url blog :)Fuuuuh. bila baca je kan mesti keluar greennyworldland. hahahah Kenapa mesti tu ? Sebab dulu mai memang fanatik dengan warna hijau. Yela, hijau yang menyenangkan. Hahaha. tu yang timbul dalam kepala mesti mulakan dengan greenny. lol worldland ni jap nak ingat balik. ni sebab terpengaruh dengan nama alice in wonderland. tapi nak tukar jadi worldland. konon blog dunia sendiri. hahah. Macam tu lah timbulnya nama greennyworldland.

You Might Also Like

3 comments:

Liyana said...

thanks jawab :) hiks . i dah dengar duloc song tu . haha . firsttime dengar sebab i takpernah tengok shrek . kihkih . laaa, you tak tahu ke . huhu . Tu movie first Nash and Cameron collab in a movie . lol . ipeminat Nash , itu yg excited lebih promote first movie nash . kihkih

The Talking Diary

@Liyana Ohh yeke movie tu. Insha Allah nanti saya nak tgk ! awww ! my cameronn ! Hai peminat nash !

@Liyana Masheh dengar lagu tu. Hahah mai fanatik dengan shrek >_<