Sisa-sisa.

17:21 Maisarah Mimo 0 Comments

Bestarian yang disayangi, nanti kita buat macam gambar atas ni. Lepastu nyanyi "We're all in this together. Together,together,together eveyone". Konon HSM. Hm. Bestarian akan berjaya. Aminnn.
Hey rakan blog.
hahaha tadi kata bye kan ? Nak post lagi lah. Masih pasal graduasi. hehehe. Saje nak post lgi sebab kulihat post tahun lalu semua mencapai puluhan dengan ratusan. Lulz. yang tahun ni bawah 10 posts je. Terbuktilah bahawa aku memang malas nak menaip. Masa nak menaip masa tu lah kekeringan idea. Erk. Erk. Srs oh. Sekarang ni pun masih memikirkan apa nak taip. Haaaaa dah tahu dah. Anak Marian Rivera cantik sangat ! Mesti korg kenalkan ? Dia tu pelakon dalam drama Marimar. Awww! Hidung anaknya macam maknya. Awwwwwwwww *mengaum* aku dahlah suka tengok hidung marian.  Hidung anaknya pun begitu. . Namanya Maria Letizia. kenapa tk letak maisarah letizia. hahaha. oopss. tu je kot nak share. haa


0 comments: