до свидания 2015 !

20:06,1 Comments

Image result for sad tumblr
Kenangan yang tidak akan dibawa hanyut di lautan begitu sahaja.



Hey blogger.
Masa berlalu dengan pantas kan ? Hmm tahun 2015 merupakan tahun bahagia. hahaha bahagia apa ? bahagia dengan Bestarian TT_TT . Rindu korg lah ! Oh tolonglah dengar. Rindu nak gelak sampai sakit pipi dengan lawak cikgu . Rindu nak panggil cikgu mama dengan ibu. hehehe. Nanti rindu makanan acik kantin. Eh ? tak de kena mengena. Sekurang-kurangnya aku ada meninggalkan hasil seni bio dekat lab. hahaha. Kenangan jugk. Adik-adik yang sekolah situ, jangan cuba untuk letak kasut dekat dinding yang lawa dan kreatif tu. Hasil kegigihan kakak-kakak tua muda ni. Tak dapat pergi sekolah tapi tinggalkan hasil seni pun jadilah. hahahah. Alamak baru teringat. nama aku lupa nak letak dekat dinding. hahaha. Maaf anda dh terlambat.

Esok tahun 2016. Eh, umur aku masih 17 lagi tapi anggap dah 18. Tak sangka aku dah tua. Omg ! I know I know... I'm getting old ! Lagipun esok sehari je aku pegang umur 17. hahaha. Sebab 2/1 hari jadi aku. hohoho opps dah tercakap. :'D 

dah dah nak cakap pasal lain. Aku dalam proses buat blog baru. hahah. Nanti je lah aku bagitahu link blog tu. Tangan aku sakit meng-edit blog tu. Tahu tak de siapa kisah. bye guys !

You Might Also Like

1 comments:

shawal singgah + follow sini ye.. :)

http://akubukaninnocent.blogspot.com/2015/12/pencarian-sponsor-giveaway-welcome-2016.html