9 Questions by Sarah.

20:57 Maisarah Mimo 2 Comments

Image result for dress tumblr
Hey blogger.
Haha tetiba rasa excited kena tag dengan Sarah untuk menjawab soalan yang diberikannya. Cewahh. Here we go ! Eh jaaaaaap. Haiiii nama kita samalah ! Auuuwwww *mengaum* haha

1. Nama panggilan dalam blog.  Mai sebenarnya lebih selesa untuk orang panggil Maisarah. tapi semua telah 'memendekkan' namaku. Hanya tinggal jadi 'Mai' je hahaha.

2.Currently studying or working? Kat mana?Penganggur sementara. hahaha. Mai lepasan spm. Sekolah di Smk Puncak Alam.

3. Paling minat dalam bidang apa?Woahhhh good question. Of course lah bidang seni bina. huhuhu. Nak jadi arkitek akan datang. hukhuk.

4. Suka baca buku/novel genre apa?Suka sesangat ! Lagi-lagi novel yang horror/mystery. Tu mesti menjadi utama. Mai tak berapa minat romantika sangat. hahaha.

5. Paling selalu bukak blog pukul berapa dan hari apa?Tak tentulah. Ikut mood. Kalau rajin sangat, seminggu tu buka blog. keh keh. Kalau dah terlalu malas, berbulan-bulan meninggalkan blog ni sampai jadi busuk , berhabuks dan dipenuhi dengan bunyi krik krik.

6. Describe yourself personalities.Hmm. Mai ni jenis pendiam lah. Memang betul pendiam depan orang tak kenal lah. Kalau siapa dah kenal mai tu memang dia tahu yang mai ni akan "menggila" dengan mereka. hahah. Mai dekat luar muka memang nampak serius. Tak tahu lah kenapa. hahaha. Dari lahir kot. hahaha. Mai seorang peramah . Ambil masa yang lama untuk menyesuaikan diri dalam sesuatu perkara. Contohnya, bila berkenalan dengan kwn baru. hukhuk dan seorang yang rajin. <--- orang lain yang kata. haha. Haaa, mai seorang penakut. Hehe XD takut dalam kegelapan. hahahah. Mai suka melukis. Tak boleh kot kalau tak melukis. Rasa hidup tidak berwarna-warni tanpa seni. Erk. Suka menyakat orang. Tu fav tu. :D :D tu je kot~

7. Dah berapa lama/tahun berblogging?Mai bermula memasuki alam blog pada tahun 2010. hewhew. Hmm kira-kira mai dah berblogging hampir selama 6 tahun. :'D

8. Describe blog 'sarahlalala' dengan ownernya sekali. [sokayy, i want a sincerly from yur heart :)]Marilah kita mengomen blognya. haha. Blog sarah simple dan kemas. I liiiiked. Saya suka header awak. Kelihatan begitu comel. Okay sekarang ownernya pulak. Hey, sarah suka arts ? huhuhu sama dongg. Mai rasa ownernya ceria. haha agak je. Ownernya baik dan sopan-santun. Cehh.

9. Umur tahun 2015?17 tahun.

2 comments: