Sekian lama

19:26,0 Comments


Oiiiiiiiii semua !
Hello korang ! Ingat lagi tak kita kita ni ? haha. Sekian lama gwe menghilangkan diri. busy busy lah katakan. Yahuuu trial spm nak dekat. makin jatuh cinta pada spm. Hehew awak tunggu kehadiranku. hahah. ni pun curi curi tulis blog. yela, sementara internet tengah laju. Kalau tak, blog ni bertapa buat berabad-abad selamanya seperti tiada tuannya. LOL XD gwe pun masih tak tahu design apa nak ditukarkan dalam blog. dah berkurun guna template sama. Maaflah blog, dirimu kupinggirkan. hehe, sementara jeh pun ! okay, nak cakap selamat hari raya ! hehe :D Maaf zahir dan batin. Bestarian (kelas saya) suka sakat aku. Janganlah padankan aku dengan dany. hahahahah 'dany' nama manja. nama tu diorg lah panggil. aku tak. Ni semua gara-gara arfah, disebabkan gambar jamuan kelas punya pasal. Aku pun tak perasan dalam gmbr tu ada kitaorg tersenyum simpul ketika melihat kamera. agagaga. tersesat dua makhluk dalam gambar tu. -,- arfah gatal sangat post dkt ws. tak baik menuduh. kami tidak bersalah. hahahah paling kelakar, aku gelapkan gambar si dany tu untuk menunjukkan aku tak suka. hahaha emosi ni. Oh kawan dia, tak boleh tutup mulut langsung. Esok pagi tu terus cakap "Maisarah,kenapa hitamkan gambar 'dany'? suasananya *semua gelak ketawa riang gembira*
Wow, si 'dany' marah rupanya. hahahah. tidakku sangka. sahabatku pulak pergi cakap "Dani,nanti mai minta maaf masa raya". lagilah hahahah wuish. tapi tak minta maaf pun. keh keh. ingatkan lepas raya , semua dah lupa dengan gossip taik kucing tu. lupa gara-gara makan kuih sarang semut. tapi hampeh, budak budak kelas memang bijak belaka. hahahaha. dah dah lah tu. Bye uoollss. Assalamuaikum. :)

0 comments: