Semalam

11:01 Maisarah Mimo 0 Comments

"IV Bestari"
Hai semua orang. Apa khabar ? Mai dekat sini alhamdulilah sihat. Lama benor aku tak meng-update blog ni. dah naik penuh dengan kelakatu, yang hujan.. apa yang aku cakap ni. hehe. Merapu betui. Baiklah, semalam ada jamuan, yeay ! seronoknya aku sebab dapat makan. Pasal makan, semuanya berhantu. bhahaha.  Siap berjanji dengan ratna pakai baju kelas, walaupun baju kelas tu agak pelik. wkwkwk. tapi diorang kata aku nampak OK pakai baju tu. *kelikelipmata* Boleh dikatakan semua pakai baju dua lapis. hahaha. Tapi masa aku datang tu, nampak diorg semua tunggu dekat bus stop. Ni mesti tunggu Izzah, nak bawak makanan. Yang aku ni dah sampai bukan nak keluar dari kereta. yela malu. hahahahaha kena tunggu ratna sampai baru mai keluar. Emm maklumlah, yang stayback semua berbaju sekolah. Lepastu Ratna pun sampai *dalamhatiyeayyyy* , mai pun keluar,duduk dkt bus stop. Mai tanya diorang ,siapa datang lambat ? diorang kata koranglah yang lambat. gulpp. hahahah kitaorg bertiga yang lambat. pfft, ingat paling awal. bersemangat betul semua. hmm. beberapa minit, Izzah sampai, dan kitaorang tolong dia bawa makanan. Dah lapar tauu~ Masa perjalanan nak masuk kelas, aku dengan ratna, ehhh malunya nak tunjuk muka ni dekat kelas. hahaha dah kenapalah kitaorang ni. Lepastu semua dah siap letak makanan. Cikgu pun sampai. Lepastu Selfie,selfie,selfie sana, selfie sni. Dengar ucapan ringkas dari guru kelas <3 <3 *tepuktangan* , cikgu kata kela ni paling best. wahah, cikgu semua tak ada komen *baiklahkonon* Zuhair bukan nak bagi ucapan, nama je ketua kelas. malu-malu badak. hahaha. Kitaorang dah lapar, jadi semua mula makan. yummy yummy.. tapi sekejap je tak lama pun. sebab semua makan cepat sangatlah kot agaknya. Sup cendawan hajar sedap meyhh. tapi cepat habis. K . aku nak :'( haha. lepastu makan ais krim, Izzah jadi makcik tukang letak aiskrim tak menjadi. bila cakap pasal ais krim, teringat Ma. Semua sibuk suruh Ma, penolong bergambar dengan cikgu termasuk zuhair. Dia sibuk nak letak ais krim yang dah nak cair tu. Bila dia dah serabut , kon-kon ais krim tu dia pergi letak sekali dalam bekas ais krim. hhaha nak selfie punya pasal. so sweet je dengan zuhair ~ :P :P :P kek batik muiz lagi sedap daripada kek yang korang beli tu :p banyak jugak kitaorang makan, malas nak cerita lagi. baii~

0 comments: