tiada tajuk

13:22 Maisarah Mimo 0 Comments

yes, can't you see?
Hi. salam Jumaat semua :)
Hari ni sekolah mai sambut hari kemerdakaan. seronok tu tak sangatlah . hahaa. Yang seronok tu bila nyanyi lagu berjemaah. hahaa and tengok diorg buat persembahan. cehh poyo betul budak nyanyi tu. bila dengar dia cakap, laju betul, tak faham apa dia cakap. Tapi bila nyanyi,baru suara dia okay. haha nampaknya dia kena nyanyi untk bercakap XD. baru orang faham apa yang dia cuba utk cakapkan. semalam dah cakap, tak nak datang, tapi fikir selepas rehat belajar. jadi kenalah datang, tapi menghampakan. Di manakah cikgu ni? hmm dalam kelas berborak je lah. kehkeh. lepastu buat origami yeay! semua frust sbb tk tahu mcm mana nk lipat. -,,- terpaksalah aku yang mengajar.

masa berborak tu, ayuni tanya kitaorg, dengar tk apa yg kita dengar tadi ? kitaorg tengah syok berbual jadi cakap jela tak. XD lepastu, dia cakap si arfah,ma dengan mira selfie lepastu dalam gambar tu ada something. ayuni pun cakap lagi, tulah farah dah kata jangan tangkap gambar dalam kelas. mai dengan izzah pun pegi tengok gambar tadi tuh. hahahahahahahahahahha sengal edit rupanya. Apaaaaaaa laaaaaaaaaah. ya ya jee -.- hambar betul. *sambilgelakdgnizzah* Banyaknya 'Kasih sayang' kena buat. kasih sayang tu kerja sekolah.hahaha ni semua cikgu liza yang bagi nama tu. tak boleh bla, masa cikgu tak masuk kelas,dia bagi kasih sayang siap tulis "khas utk 4b" dan ditambah dengan bentuk love. hahaga. so sweet~ ~.~oklah tata titi tutu

0 comments:

Lamanyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

16:02 Maisarah Mimo 0 Comments

Selena Gomez News :: SMG-News.com // Your ultimate Selena Gomez source! | via Tumblr
*tiup habuk tanpa guna vakum* pfft hahaha
Hai semua! Oh rindunya blog niiii. Lamanya tak bukak Tsk.tsk T.T. tolong amik kan tisu,sedih ni. hahaha lebih-lebih pulak. apa khabar uolls ? maklumlah vvip,sampai masa pun takdak. *cehwah* perasannya lahai nenek ni. tak lama lagi nak exam. kita kena cakap yeay! -,- kpd siapa yg trial spm tu, good luck. haha . bai.

0 comments: