Hilangg~

21:22 Maisarah Mimo 0 Comments

Assalamualaikum dan hai teman-teman.

Fuyoo bukan main tebal salji diblogku. Wkkkak. *seduthabuk* lamanya aku menghilangkan diri. Kesian blog ni, dah busuk , tak mandi, hahaha. Nampak tak tajuk tu?! Nampak, emm sebenarnya tengah mencari fail yg hilang. Dahlah tu evidence untuk lisan bm. Lisan bm dah buat lama, dh dpt mrkh dh pun. Buat masa bulan 2,ke 3 entah. Tetiba cikgu minta bahan tu sekarang, dah kelam-kabut cari manalah pegi powerpoint tu. Dah lah kena print, nak cepat. Wuish, terpaksalah tanya syuhada yg dh tukar kls masa bulan 3,sobs sobs. *gatalnya hidung* benci ah. Okay, sambung balik. Dia pun check dkt emelnya, dia ckp emelnya tak leh bukak, katanya lupa pass. Haha, tak tahu mcm mana dia boleh bukak, tp fail tu hilang. Oh apakah? Macam nk tercabut je jantung ni. Sebenarnya fail tu ada, tapi bila buka buat sakit hati je, tajuk je yang ada, isi pergi terbang ke angkasa. Lewls. Dahlah nk bukk emel pun macam siput. Wahaha, syuhada kata dia akan check dlm laptop kakaknya, *dalamhati* habislah kalau kakak dia delete. Wahh memang betul sangkaan aku. Takpa cikgu ada fail tu hihi.. bai semua

0 comments: