Hai

15:48 Maisarah Mimo 0 Comments

Fight for it
Wuuuuuu!
Hai warga blogger yang comel lagi belaka.
betapa rindunya dengan blog ni ;p
tak pernah jumpa ayat tu. maklumlah profesor baru. pinjam ayat cikgu bm jap. cikgu bm ni tak habis-habis menggelarkan dirinya sebagai wanita tua yang dah hampir umur 50. haha..petang ni malas nak pegi koko, yela asal aku datang, cikgu tak datang. Oh mengapa ini semua harus berlaku ?~ apakah ini semua kerna diriku.. udah udah.. *tak ada kaitan* betapa bosannya tahu. tapi bola tampar dengan pelajar islam tak bosan. cuma unit uniform bosan. hahhaha dahlah kena kawad. I tak suka. 
tukarlah aktiviti lain, eksplorer ke apa ke. tapi tak nak ada kaitan dengan kawad. eceeeh,banyak songeh pulak kakak muda ni. Esok kena present karangan sengsorang, sepatutnya dengan syu, tapi dia kan dah pindah kelas. Sedihnya lahai~ tak ke seram sejuk esok. haha btw, semalam kitaorg tangkap gambar . woot woot, tepuklah tangan sikit. dapat fotografer abang hensem. wahaha nasib tak dapat yang 'auu' gitu. nasib kelas masih sporting, jadi kitaorang ramai amik prop yang abang tu sediakan. ceh 'abang'. ikhwan dahsyat ambil rambut palsu. dah macam apa dah aku tengok. mungkin dia nak rambut panjang sebab tak pernah merasa. hahaha. dalam wc, ada mamat filipina, aku saja hantar mesej banyak-banyak dalam bm. dia tak faham. memanglah dia tak faham. hehe

road trip | via Tumblr
eh, gambar ni aku pernah buat dalam exam thn lepaslah *tetiba*


Me

0 comments: