Semalam

11:01 Maisarah Mimo 0 Comments

"IV Bestari"
Hai semua orang. Apa khabar ? Mai dekat sini alhamdulilah sihat. Lama benor aku tak meng-update blog ni. dah naik penuh dengan kelakatu, yang hujan.. apa yang aku cakap ni. hehe. Merapu betui. Baiklah, semalam ada jamuan, yeay ! seronoknya aku sebab dapat makan. Pasal makan, semuanya berhantu. bhahaha.  Siap berjanji dengan ratna pakai baju kelas, walaupun baju kelas tu agak pelik. wkwkwk. tapi diorang kata aku nampak OK pakai baju tu. *kelikelipmata* Boleh dikatakan semua pakai baju dua lapis. hahaha. Tapi masa aku datang tu, nampak diorg semua tunggu dekat bus stop. Ni mesti tunggu Izzah, nak bawak makanan. Yang aku ni dah sampai bukan nak keluar dari kereta. yela malu. hahahahaha kena tunggu ratna sampai baru mai keluar. Emm maklumlah, yang stayback semua berbaju sekolah. Lepastu Ratna pun sampai *dalamhatiyeayyyy* , mai pun keluar,duduk dkt bus stop. Mai tanya diorang ,siapa datang lambat ? diorang kata koranglah yang lambat. gulpp. hahahah kitaorg bertiga yang lambat. pfft, ingat paling awal. bersemangat betul semua. hmm. beberapa minit, Izzah sampai, dan kitaorang tolong dia bawa makanan. Dah lapar tauu~ Masa perjalanan nak masuk kelas, aku dengan ratna, ehhh malunya nak tunjuk muka ni dekat kelas. hahaha dah kenapalah kitaorang ni. Lepastu semua dah siap letak makanan. Cikgu pun sampai. Lepastu Selfie,selfie,selfie sana, selfie sni. Dengar ucapan ringkas dari guru kelas <3 <3 *tepuktangan* , cikgu kata kela ni paling best. wahah, cikgu semua tak ada komen *baiklahkonon* Zuhair bukan nak bagi ucapan, nama je ketua kelas. malu-malu badak. hahaha. Kitaorang dah lapar, jadi semua mula makan. yummy yummy.. tapi sekejap je tak lama pun. sebab semua makan cepat sangatlah kot agaknya. Sup cendawan hajar sedap meyhh. tapi cepat habis. K . aku nak :'( haha. lepastu makan ais krim, Izzah jadi makcik tukang letak aiskrim tak menjadi. bila cakap pasal ais krim, teringat Ma. Semua sibuk suruh Ma, penolong bergambar dengan cikgu termasuk zuhair. Dia sibuk nak letak ais krim yang dah nak cair tu. Bila dia dah serabut , kon-kon ais krim tu dia pergi letak sekali dalam bekas ais krim. hhaha nak selfie punya pasal. so sweet je dengan zuhair ~ :P :P :P kek batik muiz lagi sedap daripada kek yang korang beli tu :p banyak jugak kitaorang makan, malas nak cerita lagi. baii~

0 comments:

exam semakin hampir

17:36 Maisarah Mimo 0 Comments

Tumblr
kan seronok buat exam suasana tepi pantai macam dalam gambar tu. ahahks
Hai uolls. Terasa lama tak update blog dan banyak taik cicak dekat blog ni. hahahahah. *cuci dengan sabun* sebenarnya blog ni masih bersih dan suci murni :p takut woi, exam dah nak dekat. takut bangettt >.< doakan saya :) lagipun cikgu bm suruh buat karangan kalau aku kaya. wuishh. hahak . apa aku akan buat kalau aku kaya? buat rumah dekat tengah laut. hahaha. tengh memikirkannya nak letak idea apa nih. tahu tak , tak tahu pun. Tadi sepatutnya ada bengkel jawab sej tapi dibatalkan. bagaimanakah perasaan kitaorg masa tu ? agak mengamuk. hahaha tak delah. kalau bagitahu awal-awal takpe jugk. dah siap duduk atas kerusi dengan semangatnya. ehwahh semangat lah sangat. tiba-tiba cikgu kata cancelled. anda semua boleh bersurai. kalau nak datang, sila datang esok. Saya tak nak datang. kehkeh. penat tahu. haih sabo jela. okaylah baaai :>

0 comments:

tiada tajuk

13:22 Maisarah Mimo 0 Comments

yes, can't you see?
Hi. salam Jumaat semua :)
Hari ni sekolah mai sambut hari kemerdakaan. seronok tu tak sangatlah . hahaa. Yang seronok tu bila nyanyi lagu berjemaah. hahaa and tengok diorg buat persembahan. cehh poyo betul budak nyanyi tu. bila dengar dia cakap, laju betul, tak faham apa dia cakap. Tapi bila nyanyi,baru suara dia okay. haha nampaknya dia kena nyanyi untk bercakap XD. baru orang faham apa yang dia cuba utk cakapkan. semalam dah cakap, tak nak datang, tapi fikir selepas rehat belajar. jadi kenalah datang, tapi menghampakan. Di manakah cikgu ni? hmm dalam kelas berborak je lah. kehkeh. lepastu buat origami yeay! semua frust sbb tk tahu mcm mana nk lipat. -,,- terpaksalah aku yang mengajar.

masa berborak tu, ayuni tanya kitaorg, dengar tk apa yg kita dengar tadi ? kitaorg tengah syok berbual jadi cakap jela tak. XD lepastu, dia cakap si arfah,ma dengan mira selfie lepastu dalam gambar tu ada something. ayuni pun cakap lagi, tulah farah dah kata jangan tangkap gambar dalam kelas. mai dengan izzah pun pegi tengok gambar tadi tuh. hahahahahahahahahahha sengal edit rupanya. Apaaaaaaa laaaaaaaaaah. ya ya jee -.- hambar betul. *sambilgelakdgnizzah* Banyaknya 'Kasih sayang' kena buat. kasih sayang tu kerja sekolah.hahaha ni semua cikgu liza yang bagi nama tu. tak boleh bla, masa cikgu tak masuk kelas,dia bagi kasih sayang siap tulis "khas utk 4b" dan ditambah dengan bentuk love. hahaga. so sweet~ ~.~oklah tata titi tutu

0 comments:

Lamanyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

16:02 Maisarah Mimo 0 Comments

Selena Gomez News :: SMG-News.com // Your ultimate Selena Gomez source! | via Tumblr
*tiup habuk tanpa guna vakum* pfft hahaha
Hai semua! Oh rindunya blog niiii. Lamanya tak bukak Tsk.tsk T.T. tolong amik kan tisu,sedih ni. hahaha lebih-lebih pulak. apa khabar uolls ? maklumlah vvip,sampai masa pun takdak. *cehwah* perasannya lahai nenek ni. tak lama lagi nak exam. kita kena cakap yeay! -,- kpd siapa yg trial spm tu, good luck. haha . bai.

0 comments:

Selamat Hari Raya semua !

11:49 Maisarah Mimo 0 Comments

The view

Hai semua ! 
Selamat Hari Raya mai ucapkan. heee :D Korang semua mesti raya jauh-jauh kan ? aww best sungguh. mai cuma raya dekat bdr kinrara. Dekat je XD hanya dengar dua tiga lagu dah sampai rumah. hahaha. Sakit perut ohh lepas makan rendang. lelws~ kerja sekolah jangan cakaplah, simpan buat stok je. hahaha mood raya masih ada lagi :D :D, okay mai mintak maaf kalau ada salah silap. kosong-kosong gitu . Bai !

0 comments:

Hilangg~

21:22 Maisarah Mimo 0 Comments

Assalamualaikum dan hai teman-teman.

Fuyoo bukan main tebal salji diblogku. Wkkkak. *seduthabuk* lamanya aku menghilangkan diri. Kesian blog ni, dah busuk , tak mandi, hahaha. Nampak tak tajuk tu?! Nampak, emm sebenarnya tengah mencari fail yg hilang. Dahlah tu evidence untuk lisan bm. Lisan bm dah buat lama, dh dpt mrkh dh pun. Buat masa bulan 2,ke 3 entah. Tetiba cikgu minta bahan tu sekarang, dah kelam-kabut cari manalah pegi powerpoint tu. Dah lah kena print, nak cepat. Wuish, terpaksalah tanya syuhada yg dh tukar kls masa bulan 3,sobs sobs. *gatalnya hidung* benci ah. Okay, sambung balik. Dia pun check dkt emelnya, dia ckp emelnya tak leh bukak, katanya lupa pass. Haha, tak tahu mcm mana dia boleh bukak, tp fail tu hilang. Oh apakah? Macam nk tercabut je jantung ni. Sebenarnya fail tu ada, tapi bila buka buat sakit hati je, tajuk je yang ada, isi pergi terbang ke angkasa. Lewls. Dahlah nk bukk emel pun macam siput. Wahaha, syuhada kata dia akan check dlm laptop kakaknya, *dalamhati* habislah kalau kakak dia delete. Wahh memang betul sangkaan aku. Takpa cikgu ada fail tu hihi.. bai semua

0 comments:

Sekolah ganti

13:40 Maisarah Mimo 1 Comments


stylesnooperdan



hai uolls. heee :D seronok betul datang sekolah tak belajar. hahaha. boleh lah jugak. Hmm, sian cikgu addmath, ya ya lah dah niat esok nak buat revision untuk addmath. aku pun rasa dah begitu semangat lah jugak. aku bangun awal. lewls. memanglah pegi sekolah bangun awal -,,- sebenarnya bukan tu, aku dah persiapan,semangat nak belajar lah ni. lagi pun hari isnin dah mula exam. exam 2 minggu. jadi sabtu ni belajar mcam biasa lah. Pagi tadi memang semangat sangatlah. siap bawak fail bm yang cikgu suruh hantar. tiba-tiba bila aku datang. boleh kira je berapa orang yang datang. Rasa macam hmmm kenapa kenapaaaa? hahaha yelah semangatlah tadi. mood belajar hilang semakin hilang. haha. masuk je kelas. hmm lagilah 11 orang je dtg. adakah mereka sudah pro dalam addmath ? hahaha aku ni dari tadi addmath. masuk-masuk je kelas, ma cakap "nak tengok tak ma bawa apa?" kitaorg gegirls ni cakap "Nak!" jap. Eh ada cerita winx club ahh. cerita feberet masa dulu. okay sambung balik. Lepastu, ma keluarkan barang yang dia bawak dalam plastik tu. Dia keluarkan gelang rupanya, jadi kitaorg menjerit. woaaah. macam tak pernah tengok pulak. aahaks. banyaknya gelang yang dia jual. sampai cikgu sivik datang, hajatnya yang nak bercerita pasal doktor, habis terbatal. Dia pun layan kitaorg tengok gelang-gelang tu sekali. sampai lelaki pun menyibuk datang. Kononnya nak tengok gelang tu, kot kot boleh bagi dekat mak nya. hahah apalah. masa tu ceritalah itu ini. dan blbabla. aku,ratna dengan farah, amik salah satu gelang yang ma bawak tu tanya, macam mana kau kira harga gelang ni. yela, layer tu berapa,link tu, alaa pasal gelang lah. korang pun tahu kan ? so,dia cerita lah, kalau ini seringgit, kalau ni blabla. kitaorang ohhh. ada satu gelang ni, linknya ada 3, ketam, anak ketam, love. si Ratna ni pergi buat andaian yang si ketam tu sebagai emak, kononlah. dia cakap emak ketam mengajar anak ketam, aku pergi sambung bercinta. jadilah mak ketam mengajar anaknya bercinta. hahahha apalah.bosan jugaklah mula-mula. hmm.

masa sivik dah habis, bi pulak. tapi kena belajar lah jugak. walaupun cikgu terkejut hanya 11 org je yg datang. cikgu ajar sekejap je kot. lepastu dia pun ckp nak dengar satu cerita seram tak? kitaorang semua, nak nak nak. hahahha cerita punya pasal, buku semua tak pandang. ish ish. wuish seram kot apa cikgu cerita. tak nak certa. takuuuuut. huuu. bm, cikgu dekat tingkap dah start mengir beerapa orang yang datang. cikgu bi teriak 11 org je. hahahah. cikgu suruh kitaorg buat kerja. tapi tk kisahlah, seni seni gitu. yelah tahun ni tk ada seni. jadi buat senang je. agama pun cam gitu jugak. lepas rehat pun mcam tu jugak,ustzah datang nak ulangkaji, semua tak jadi.. time tu kitaorg semua cerita pasal seram.. err serammm bebnor. lepastu ceirta mana seronok masa raya belah mak ke ayah. hahhahah , cerita adik beradiklah. ustazah tengok kitaorg, aku tgk ustazah macam mengantuk je. ustazah tak habis habis baring dekat meja, katanya bosan. hahaha. lawak lah. last subjek addmath, cikgu bawak kertas nak buat revision, tapi kitaorg ckp tak nak belajarrrr. cikgu pun hmm ok je lah tapi kena buat revision sendiri. Yelaaa :* tiba tiba cikgu cakap kalau awak bawak phone ke, jangan tangkap gambar dkt sini. kelas kitaorg ni guna bengkel. bengkel~ kitaorg semua tertanya-tanya, kenapa kenapa. rupanya ada kes. kes pasal ada dua orang budak buat projek pasal kemahiran hidup, cikgu nak bukti kalau diorg buat projek tu. alah tak ramai pun,2 orang je. kawan dia tangkap gambar. dia terkejut dekat belakang tu ada lembaga. memanglah takut oi. hehe lepastu aku flashback ,teringat haritu ktaorg ada tangkap gmbr. tapi tk de pun. rasa mcm nk tgk balik je gmbr tu. tapi tk de pun yang menyelit. haha. mungkin sebab ramai kot. rasa lain macam pulak bila cikgu cakap macam tu. dahlah aku dengan ratna suka jalan guna tangga bengkel ada budak kena histeria. hmm. tak perasan situ tak ada kelas. huuu seram~ tapi jalan jugak dekat situ. wakaka. cikgu bagi kitaorg pinjam ipad dia. hahah tengok cerita monster university. mengantuk pun ada. lagi setengah jam nak balik. semua muka dah nak tidur, yang lain layan je phone diorg tu, yang perempuan tengok jelah cerita kartun tu. hahah dah tk de benda nak buat. panjangnya aku bercerita. okay babai olls.

1 comments:

Latihan kebakaran.

10:37 Maisarah Mimo 0 Comments

(15) Twitter
Hello
Hi semua yang comel :3.
sakit telinga. wuu . rasa macam nak guling-guling je. err. Semalam masa belajar PI,cikgu cakap ada latihan kebakaran,jadi cikgu kejar masa sikit nak ajar laju sampai bab berapa entah. lepastu ada bunyi keluar ninooninonino, mcm tu lah lebih kurang bunyinya. dalam kelas aku,ada jugak yang tertengok-tengok,kot kot ada yang keluar ke untuk latihan tu. tapi ustazah yang kata bukan. ustazah terus ajar bab aqiqah. seronok betul. hahaha. kelas kitaorg guna bengkel,so tingkat atas, ada dua kelas je yang guna. jadi kelas sebelah dah keluar,semangat nak lari. lewls. diorang pandang kitaorg, kitaorg macam biasa je. rasa sunyi je. tiba-tiba guru kelas,cikgu kartini naik kelas kitaorg macam dalam keadaan penat dan panas. cikgu tengok kitaorg dengan selambanya belajar. cikgu pun terkejutlah,cikgu cakap kenapa semua tak turun?.mana tak nya, yang ada dekat pavilion, 4 orang je. cikgu cakap semua dah rentung. agak kecohlah jugak kitaorg tk turun.hahaha.semua macam ada yang *krikkrik* ada yang ketawa, ada yang *eh yeke?*. ustazah pun cakap lah "yeke, tak tahu pun,blablabla" cikgu kartini pun suruh kitaorg duduk diam-diam takut bomba datang. sebelum cikgu kartini turun,semua berpakat kalau bomba datang,semua menyorok dekat belakang kelas. belakang kelas kitaorg tu kan bengkel,bilik tamu,tak silaplah, jadi dekat belakang tu memang cukup untuk satu kelas menyorok. hahaha rasa kelas kelakar pulak. ustazah tak habis-habis cakap, kalau bomba datang tak tahu lah nak jawab apa. Muiz yang duduk tepi pintu tu pun dah macam tak tentu arah. hahaha. aku pun rasa cuak jugak :P belajarlah jela macam biasa. tiba tiba dengar bunyi mangga dekat bawah, semua muka pucat lesi. Dalam kepala, alamak bomba naik,bomba naik,bomba naik. rasa nak angkat kaki lari dekat belakang kelas. Semua tengok dekat luar kelas, bukan bomba yang naik pun, rupa-rupanya budak tingkatan 3. Ingatkan bomba. memang dah nak menangis lah. hahhaa lebih lebih pulak sampai nak nangis. ek elehh, takut macam apa je. Rupa-rupanya, tu cuma latihan pertama. Nasib baik tahu. Arfah tak datang, aku lah cerita lah apa yang jadi semalam, dia gelak hahaha. rugi kot arfah tak datang :3 panjangnya cerita. hahaha. eh twitter dah tukar eh ? nampak macm fb pun ada. nampak nampak cantik pun ya. hehe

0 comments:

Hai

15:48 Maisarah Mimo 0 Comments

Fight for it
Wuuuuuu!
Hai warga blogger yang comel lagi belaka.
betapa rindunya dengan blog ni ;p
tak pernah jumpa ayat tu. maklumlah profesor baru. pinjam ayat cikgu bm jap. cikgu bm ni tak habis-habis menggelarkan dirinya sebagai wanita tua yang dah hampir umur 50. haha..petang ni malas nak pegi koko, yela asal aku datang, cikgu tak datang. Oh mengapa ini semua harus berlaku ?~ apakah ini semua kerna diriku.. udah udah.. *tak ada kaitan* betapa bosannya tahu. tapi bola tampar dengan pelajar islam tak bosan. cuma unit uniform bosan. hahhaha dahlah kena kawad. I tak suka. 
tukarlah aktiviti lain, eksplorer ke apa ke. tapi tak nak ada kaitan dengan kawad. eceeeh,banyak songeh pulak kakak muda ni. Esok kena present karangan sengsorang, sepatutnya dengan syu, tapi dia kan dah pindah kelas. Sedihnya lahai~ tak ke seram sejuk esok. haha btw, semalam kitaorg tangkap gambar . woot woot, tepuklah tangan sikit. dapat fotografer abang hensem. wahaha nasib tak dapat yang 'auu' gitu. nasib kelas masih sporting, jadi kitaorang ramai amik prop yang abang tu sediakan. ceh 'abang'. ikhwan dahsyat ambil rambut palsu. dah macam apa dah aku tengok. mungkin dia nak rambut panjang sebab tak pernah merasa. hahaha. dalam wc, ada mamat filipina, aku saja hantar mesej banyak-banyak dalam bm. dia tak faham. memanglah dia tak faham. hehe

road trip | via Tumblr
eh, gambar ni aku pernah buat dalam exam thn lepaslah *tetiba*


Me

0 comments:

Nak kelas 4B dulu

18:02 Maisarah Mimo 2 Comments

Hai. Lama tak update blog. Malas :( Sejak cikgu tambah kelas sains lagi satu ni, tak seronok ah. Dulu hampir 50 dah tinggal jadi 30 lebih je. Sikit kan ? Yang tak bestnya, cikgu pindahkan budak budak yang best. Yang tinggal budak nerd je. Aku megharapkan budak nerd tu yang keluar. Tapi apakan dayaku ini... haahaha dah kenapa dgn gwe ni? Cikgu ikut result. Elehh kata nak jadikan bilangan kelas sikit, sampai hantar diorg pindah. Tapi tambah satu kelas baru. Grr.. sampai cikgu pun cakap kelas memang terasa kesunyian macam krik krik gitu. Yela dulu kitaorg memang tak kering gusi dengan lawak dunia yg diorg buat tu. Hahar. Masa baru masuk ting empat, ada baru ni,tao tahu nama, tpi dah kenal sikit sikit tu baru tahu nama dia Hasanal. Aku mula mula macam eh budak ni, dahlah gelak besr. Tetiba tak suka, haha tapi lama lama tu dia pulak buat lawak. Nak hampir bulan februari, dia cakap dia nak pindah. Kitaorg sekelas macam sedih lah. Uhuk uhuk. Nanti tak best klas, so sebelum rehat tangkap gambar bersama mereka semua. Hihi, sebagai kenangan kot. Lepastu bulan 3,cikgu dah buat pertukaran kelas. Okay okay,tak suka. Ramai keluar. Tapi ada budak dari 4A masuk sini, sebab diorg tujuh a. Tapi wana cakap seronoklah aku dapat kawan baru. Dia sedih sebab kawan dia tu masuk kleas aku. Apa yang seronoknya ? -..- aku nak kelas aku balik je la tak nak pun kelas kau tu. Hahahah jahat en? Kesian pulak cikgu 4c marah diorg yg kena tukar kelas sbb cikgu tu dah sebati dngan kls 4c sebelum diorang,so sekarang ni semua turun 1 kelas. Dia kata bising sgt. Kak yong mengadu. Aku cuma meng-oh je. Haha. Sekarang tak sama macam dulu. Kawan yg ada dalam kelas pun gitu gitu je,yang tak berapa kenal. Jadi terpaksalah berkenal kenalan. Oh apakah? Tahniah sapa datang pagi tdi yang dpt straight A's dengan 7a. Best pulak . Nak merasa jugk naik penas. Cikgu yg dapat enam tak dak ke?. Hehe okaylah bai~

2 comments:

Jumpa 1hari 1kampus 2010

00:15 Maisarah Mimo 0 Comments

Untitled
Hai. Siapa tak tidur ? Kita jadi burung hantu. hehe. Tetiba pulak nak update tengah malam ni. Terus tak mengantuk bila dapat jumpa salah sorang abang fasi punya blog. tak sabar tahu nak cerita.Dia cerita pasal program 1 hari 1 kampus. Dah lama meninggalkan sekolah rendah. program tu ada masa mai darjah 6. Dah lama tuh, tetiba jumpa balik. :D :D tapi tak jumpa pun akak fasi yang kumpulan dengan aku. Dah lupalah namanya. :( yang aku ingat abang wan zuhairi. hahah itu je yang aku ingat. Dasyat bebenor. teringat abang wan tu sebab ramai akak/abang fasi cakap dia kecik cili padi. -..- sampai sekarang ingat. paling lawak, semua gambar tak boleh bla time sekolah rendah. tapi aku takde sebab kumpulan lain. dapat tengok kumpulan pun jadilah. sebenarnya tak ingat pun nama abang yang aku tengok dekat blog dia ni. heheh. gambarnya mai amik satu. hehe

mesti lawak kalau aiman, khairul,elisa tahuuuu. hahah

kalau nak tahu lagi, silalah ke SINI

bai :*

0 comments:

Cuti seminggu

22:57 Maisarah Mimo 0 Comments

  ★ ♥ ❋ ✿ G I R L Y I E E ✿ ❋ ♥ ★

Hai pembaca setia.
Alhamdulilah, baru je makan. huhu makan sambal udang. sedap tau! Nak ? 2 seringgit :p Eh, haritu cikgu sejarah ada cakap, masa cuti seminggu ni boleh tengok result dekat saps. Bila buka, dah nak habis cuti ni. satu apa pun takdak. :ooo lagi lah takut :3 Paling tak suka cikgu sebut markah kita depan kelas. yang kedua, susun yang paling rendah ke paling atas. auu bencinya T.T mai kalau makan makanan pedas, habis air mata menitis. hahaha. Bayangkan tengah makan dekat kedai, makanan tu pedas, mai menangis, dan semua pandang pelik. buat drama katanya. hahaha. berhenti daripada bayangkan XD kerja sekolah memang belambak tapi dah siap. Yeay! rajin . sekarang tengah tengok cerita kifarah (duit). Kisahnya dia amik duit dekat masjid. bila dia guna duit tu, duit tu ada balik dekat dia. Dia nak isi minyak rm50, dah isi semua tu, lepastu minyak dia habis. duit tu timbul balik. okay bai nak sambung tengok. eh nanti nanti, sapa ada insta, nanti follow lah mai ig ; maisarahmusa . nanti mai follow balik. hehe sekarang ni kan musim panas, banyakkan minum air kosong ;)

0 comments:

Cuti

18:13 Maisarah Mimo 2 Comments

<3 | via Facebook
musim spring eh sekarang ni? woahh bestnya
Hai. Eh mesti banyak bunga kan ? mestilah. hahah Yeay yeah! esok dah start cuti. seronoknya siapa yang balik kampung jauh-jauh tu. kampung kita dekat sini je. hahah boleh pulak kawan aku tanya, kampung aku tu rumah batu eh? -..- macam kelakar je soalannya.seronok pulak dengar lagu comeback home. Oh apakah ? Weee :D semalam result dah keluar. tahniah dekat kawan kakak aku yang yang dapat straight A's . sepupu kawan aku yang dapat 10A+. waah pandainya :D okay sebenarnya aku lapar. Kalau lapar pergilah makan. heheh

Fooooood <3 <3
Nak semua boleh ? haha, tengok gambar je la. tata~

Friday


2 comments:

K e p u t u s a n

10:34 Maisarah Mimo 0 Comments

never

hai.
selamat pagi !
Sapa belum mandi,angkat tangan? kita geng XD
Takut ah result keluar. math dah dapat. aku careless nyaaa. :( tulah. hehe. tak tahulah subjek lain macam mana. lagi-lagi... btw, esok result spm keluarkan? Goodluck kepada batch 96, ek ?ah betul lah tu 96. :D aku tak reti ah macam mana nak buat persamaan kimia. sakit kepala memikirkannya. wahaha. ohhh help me :p Alhamdulilah, budak yang lemas dekat puncak alam tu dah jumpa. terapung~ kesian mak dia. lama jugak bomba mencari. oklah babai

0 comments:

Yeay

21:22 Maisarah Mimo 0 Comments

Bom | via Tumblr
amik kau, sekali terbakar kepala, hahaha
Hai pembaca setia ;)
Senyumlah sikit. Baru nampak comel gitu. Hehe. Yeay ! Rasa bebas baru je habis exam. Masih belum lagi bebas sebab kerja sejarah masih belum buat. Geram dengan bio, hehe tak study, lepastu lupa buat graf cuma buat paksi-x dengan y. haha tinggal macam tu je. memang bagus :( Doakan untuk MH370 :') dah hari ke tujuh.
 black and white

0 comments:

Blog tengah serabut

18:45 Maisarah Mimo 0 Comments

(100+) Tumblr
Hi. Kalau anda semua jenguk blogku nampak berserabut sikit. haha, sebab nak tukar baju blog. hehe , malas nak private -..-

0 comments: